Despre MTS

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
 
Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara, ambitoasa, care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile. Dorim ca la aniversarea a 5 ani de activitate sa intram in randul primilor jucatori pe piata, atat in administrarea capitalului uman cat si in formarea profesionala continua.
 

Valorile noastre

 
Profesionalism inseamna sa fii atent la detalii, neuitand care este imaginea de ansamblu pe care ti-ai propus sa o realizezi; inseamna creativitate si energie puse in slujba clientului, pentru a obtine un produs finit de valoare.
 
Integritate. Ne respectam clientii, furnizorii si intreg mediul de afaceri in care lucram. Respectam individul si suntem permanent constienti de faptul ca munca noastra influenteaza destine.
 
Onestitate si loialitate. Onestitatea ne caracterizeaza toate actiunile. Suntem loiali partenerilor nostri, respectand principiile si valorile lor.
 
Deschidere si flexibilitate. Credem ca strategiile de resurse umane cele mai bune se dezvolta intr-un climat de colaborare, comunicand liber ideile si dovedind flexibilitate in fata realitatilor complexe si variate pe care le genereaza munca cu oamenii.
 
Orientarea catre client. Inseamna ca stim sa ascultam, sa observam problemele si apoi sa cream solutia tehnica de resurse umane. Chiar daca viata unei organizatii pare complicata, tenacitatea noastra genereaza solutii simple, pe care clientii sa le poata pune in practica cu eleganta normalitatii. Este ceea ce ne diferentiaza de competitie: serviciu excelent, care inseamna ca ne face placere sa oferim clientului ceva mai mult decat se asteapta acesta sa primeasca.